fredag 16 maj 2014

Cecilia bjuder in ALBA:s berättare till Gammaldags Malmköpings Marknad den 24 majVälkommen kära ALBA- och berättarvän!

Ta med dig en saga och kom till Gammaldags Malmköpings Marknad den 24 Maj. För tredje året i rad reser vi Sagotältet bakom stadshuset och delar med oss av vår sagoskatt. 
 
Marknaden är en folkfest, välbesökt och underbart rik i hantverk och gammal tradition. Malmköping är en pitoresk liten köping som ligger i hjärtat av vackra Södermanland. Platsen hör till en levande kulturrik landsbygd i ett oändligt vackert landskap. 
 
Ja, kom och njut och dela härlig berättargemenskap i vårvärmens tid. Kom och upplev en riktigt härlig, myllrande och glädjefull marknadsdag.
Se här vad mer som bjuds denna dag på marknaden
Anmäl dig till Cecilia Stach. Det är fint om vi kan organisera oss en aning, så att alla får litet tid att även uppleva hela marknadsplatsen.

Berättartältet även på höstmarknaden


Önskar redan nu bjuda in till Skillebyholms höstmarknad, 7 sept,  där vi också brukar resa vårt trivsamma berättartält. Tipin fylls av barn, familjer, en härlig stämning och ett intensivt lyssnande kan garanteras. Gediget, inspirerande hantverk och Jordens gåvor finns på marknaden i höstskördens tid. 
Anmäl dig redan nu att berätta. Det är så gott när vi är ett litet gäng som inspirerar varandra och hjälps åt. Så gott att vara i ALBAs goda gemenskap.

Många varma vårhälsningar
Cecilia

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar