måndag 22 juni 2015

Fröets hemlighet - information till er anmälda

Kära symposiedeltagare!

Snart ska vi ses på årets Nordisk ALBA sommarsymposium, Fröets hemlighet!
Programmet är planerat och i förra veckan besökte vi i Sverigestyrelsen Vårdinge by. Då föll verkligen allt på plats. Det är så underbart trevligt, bra och vackert där och vi kände oss så välkomna med vårt symposium. Vi fick också löfte om att vi kan bli fler deltagare ifall att någon mer är intresserad. Det går alltså fortfarande att anmäla sig.

Vi är nu 34 personer som kommer att samlas. De allra flesta anländer redan under söndagen. För de som beställt kvällsmat serveras den klockan 18.15. Därefter fri tid att se sig om på området och kanske ta ett kvällsdopp.

Måndag morgon 27/7 klockan 09.00 öppnar vi symposiet Fröets hemlighet med en gemensam samling! Sen är vi igång med ett omväxlande och intensivt program, morgon, middag och kväll. Kursen som ni valt ligger på eftermiddagarna. Innan dess är det en lång lunchpaus på två timmar.

På förmiddagarna kommer det finnas utrymme för deltagarna att dela med sig av och presentera berättarprojekt eller ”hur jag använder berättande i mitt arbete”. Ca 5 – 15 minuter.Vi behöver planera in detta i schemat så var vänlig skicka ett mail till Verena, du som vill bidra i denna programpunkt. verena.haller@bredband.net senast tisdag 21/7.

Som ni redan vet kommer vi att ha ett genomgående tema, förutom de fristående kurserna som bygger på de fyra elementen, jord, vatten, eld och luft. Ett element för var dag. Måndag morgon fördjupar vi oss i jorden. På kvällen blir det samling kring elden vid lämpligt väder. Välkommen symposiedeltagare med att bidra med” jordfrön”tex i form av sagor, berättelser, sång, dans och annat som passar in. Ta också med instrument, du som har.

Ändring i utannonserat program.
Ansvarig för sång, musik och dans, Birgit Norrman har tyvärr måst lämnat återbud. Istället kommer Ivanir Hasson Olsen att hålla i de programdelarna vilket är en utmärkt lösning.

Några saker som är bra att veta.
Vi kommer att vara mycket ute så ta med regnkläder, rejäla skor, varma kläder, solskydd och eventuellt badkläder..
Ta också med en sittdyna.
Självklart finns det lokaler inomhus när vi behöver det.
Lakan och handdukar måste tas med om du inte vill hyra. Hyrpris för lakan och två handdukar är 110 SEK.
Ta med kontanter (cash) för små inköp. Folkhögskolan har en liten, liten kiosk med bl..a glass och tvål.


Hälsningar från styrelsen i ALBA – Sverige genom Verena

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar